2095553
2096194
2096196
2096198
2097632

Loftisolering

Når dit loft ikke er tilstrækkeligt isoleret, vil du opleve et meget varmt hus om sommeren og et koldt hus om vinteren. Når det er varmt, og solen på huset om sommeren, vil varmen uhindret trænge ned i dit hus. Når det er koldt om vinteren vil varmen suse op gennem taget og ud i det blå. Når loftet isoleres vil indeklima og temperatur balancere, og du vil opleve en langt højere komfort.

Vi anvender Isocell papirisolering, som er Natureplus certificeret. Det er en identifikation på, at det hører til blandt de bedste produkter til bæredygtige byggerier.

Papirisolering er meget velegnet til alle former for byggeri. Se en video om, hvordan det foregår. Det er ikke en tilfældighed, at vi anvender Isocell papirisolering til lofter. Der findes forskellige mærker på markedet; nogle absolut bedre end andre. Isocell er et kvalitetsprodukt, som er dokumenteret og testet. Du kan finde dokumentation her. Derudover er der også mange andre grunde; her ser du fire af de bedste:

Undgå kuldebroer:

Papirisolering har i sin form af papirgranulat gode isoleringsegenskaber til både nybyggeri og efterisolering. På den måde undgår du kuldebroer og holder effektivt på varmen.  

Transporterer fugt:

Da papirisolering er et organisk materiale, kan det optage fugten i din bolig og transportere den væk igen uden at det går ud over isoleringsevnen. Hvorfor bruger man avispapir til at tørre sko? Her har papirisolering en klar fordel i forhold til eksempelvis mineraluld.

Bedre indeklima:

Papirisolering tillader fugt at passere, uden at det går ud over isoleringsevnen. På den måde er papirisolering at sammenligne med husets frakke – det holder på varmen, men ikke på fugten. Det giver et mere naturligt og bedre indeklima, og du får et velisoleret hus, der kan ånde. 

Forøg værdien af dit hus:

Med det stigende fokus på et godt indeklima er en loftsisolering et indgreb, der kan gøre din bolig mere værd på boligmarkedet. Dermed er det  en god investering, der kan tjene sig selv hjem.  

 

"Som CBI + Partner står vi for
bæredygtigt samarbejde og
papirisolering af høj kvalitet."
DESIGN & CMS: WWW.MEDIACONNECT.DK